---

stof tot stof lichaamswades en afscheidsdekens

---

 

Wensen voor kleuren of thema's?

  

Het is mogelijk om een afscheidsdeken met specifieke wensen en gedachten te maken. In nauw overleg met de betrokkenen wordt besproken wat in de deken tot uitdrukking moet komen, kleuren, thema’s, afwijkende maten. Er is van alles mogelijk.

 

Specifieke wensen kunnen telefonisch worden besproken en dat kan ook vis a vis, afhankelijk van de beschikbare tijd. Het op de situatie toesnijden van een wade is te vergelijken met het maken van een wandkleed in opdracht (www.noravanklingeren.nl)

 

Bij een specifieke opdracht worden altijd twee exemplaren gemaakt zodat er een keuze mogelijk is. Uiteraard hoeft dan alleen één exemplaar te worden afgerekend.

  

Extra materiaal voor aandenkens 

 

De sjaal kan als aandenken worden bewaard. Ook kunnen meer exemplaren van de sjaal worden gemaakt. Deze zullen vanwege de handmatige vervaardiging altijd iets van elkaar afwijken.

 

Een ander aandenken kan zijn om de buiten deken iets groter te maken en een deel van de stof te gebruiken voor een condoleance boek of een kussen.

 

           

Nora van Klingeren          atelier in Den Haag         t: 06.54.61.79.14          e: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.